Return to site

Het voorkomen van Werk Burnout en Stress - Bezoek Revitalis

Weet jij de symptomen van het werk burn-out? Als je met nieuwe pijn en pijn of slaapstoornissen, heb je van mening dat je werk de oorzaak van deze stress kan zijn?
U kunt uw eigen bedrijf hebt, of werken voor een bedrijf, corporatie of non-profit, of zelfs vrijwilligerswerk te doen. Het maakt niet uit. Als je het type persoon die is pas tevreden als het werk goed wordt gedaan om uw hoge eisen in uw tijdsbestek, kan je om jezelf in gevaar van burnout.
 
Tim Kors de oprichter van Revitalis Waalre heeft geconstateerd dat de meest verantwoordelijke, zorgzame en gepassioneerde mensen nemen korte lunches (of overslaan lunch geheel), nemen zelden een zieke dag, uiteindelijk helpen of overdoen medewerkers projecten zijn het meest kwetsbaar zijn voor burn-out.
Wat is burnout? Het is chronische stress door overwerk veroorzaakt. Burn-out kan veel verschillende symptomen zoals chronische vermoeidheid, gevoeligheid voor verkoudheid, hoofdpijn, spierpijn, en snelheid om woede en prikkelbaarheid en slaapproblemen hebben.

Als je bent je eigen baas, heb je twee keuzes over hoe om te gaan met burnout: preventie (bij voorkeur) en / of behandeling. Hopelijk zult u ervoor kiezen om te voorkomen dat burn-out door het nemen van goede zorg voor jezelf en zich bewust van uw eigen behoeften voor tijd en ruimte uit de buurt van je werk. Die pauzes verfrissen u en kan zelfs de momenten waarop nieuwe innovatieve ideeën tot u komen.


Als je overwerkt en verwaarloosd uw behoefte aan persoonlijke tijd, zal je lichaam laten weten. U kunt beginnen te voelen nieuwe pijn en pijn. Als je die milde symptomen negeren zullen ze sterker worden totdat je uiteindelijk betaalt aandacht en zorg voor de stress je je voelt.

Het nemen van medicijnen voor de symptomen is alsof je een pleister op een infectie. Uw symptomen verbeteren totdat je luistert naar je hart en doe wat herevalueren over de manier waarop u werkt. Bent u het nemen van te veel? Heb je nodig om te leren om te zeggen "nee"? Is het mogelijk dat anderen een werk kan doen goed, zelfs als het niet de manier waarop u zou doen is gedaan? Ben je een perfectionist?

Als u werkt in een organisatie, is het mogelijk dat je anderen in staat stellen niet om werk te doen omdat ze weten dat u het werk doen? Heeft u gedacht dat misschien zou je meer waardering krijgen voor het werk dat je goed doet als je een stap terug en laat anderen om te leren van het maken van fouten?


Het is belangrijk voor u om te beseffen wanneer het werk wordt steeds te veel zijn en het veroorzaken van je stress, pijn, zorgen, en slaapstoornissen. Als je een baas, is het belangrijk voor u om uw gevoelens en behoeften te communiceren.

Als u de bedrijfseigenaar bent of toezichthouder, moet een goede manager zich bewust zijn van zijn of haar medewerkers nodig heeft om te voorkomen dat werknemers burn-out. Het kost veel geld om een goede, verantwoordelijke werknemer verliezen. Het zal veel langer duren om te huren, re-trein en hopen dat je iemand zo gemotiveerd zijn als de persoon die je verloren! Door het verzorgen van uw medewerkers met een goede communicatie en wellness-programma's kunt u voorkomen dat uw beste werknemers. Gelukkige werknemers zijn ook meer productief, en een plezier om mee te werken. Het is noodzakelijk om te beseffen het zal uw beste werknemers die eerste burn-out.

Als je bent je eigen baas, wilt u misschien denken over jezelf als je beste werknemer! Geef jezelf krediet, altijd met behulp van positieve taal en bevestigingen voorstander van hoeveel je zorg en de moeite die u in het doen van de beste baan gezet te zijn. Maar soms doet het beste werk is het nemen van een onderbreking van het werk. Sluit met je vrienden, tijd doorbrengen in de natuur, spel, veel plezier! Zelfs als het voor een korte tijd, het kan het verschil maken.

Vergeet niet de instructies van de cabin attendant's: In geval van nood op uw eigen zuurstofmasker eerst! Je kunt niet op één lijn met uw waarden van het runnen van een succesvol bedrijf bewust dat anderen helpt als je niet voor jezelf zorgen!

Meer details over dit, ga je naar Revitalis. Revitalis conditie van innovatieve geneesmiddelen en duurzame gezondheidszorg. Het behandelt mensen met diverse klachten. Hiervoor niet alleen de kliniek gebruikt supplementen, maar ook infusie therapieën met vitaminen, mineralen en natuurlijke stoffen. Tim werkt als orthomoleculair therapeut bij zijn kliniek Revitalis Waalre in de buurt van Eindhoven.

De kliniek specialisaties zijn: hartfalen, auto-immuunziekten, ziekte Colitis en Crohn (chronische) vermoeidheid, neurologische aandoeningen, burn-out / stress-symptomen, depressie, ADHD, neuropathie, pijn, immuuntherapie, bio-identieke hormoontherapie en anti-aging. Revitalis heeft internationale samenwerkingsverbanden met artsen, artsen en professoren. Dit gedeelde kennis die patiënten en kan worden behandeld als mogelijk te optimaliseren.
For more details contact: http://revitalis.nl/contact/